Pagina 1 din 11
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Albumele Foto » Poza articol
Poza articol
CreareWebsite
Postări: 789
Reputație: 4
Mesaj # 1 | 0:27 AM
De ce nu apare poza articolului foto din "albume foto" pe Facebook? De exemplu http://www.deinteres.org/photo....-3 cand este postat pe Facebook nu apare poza de referinta a articolului ... dry

Adăugat (14/01/2018, 0:24 AM)
---------------------------------------------
Rezolvat. Trebuia sa astept mai mult ca sa apara poza dupa ce o incarc pe sait.

Adăugat (14/01/2018, 0:27 AM)
---------------------------------------------
M-am grabit, nu, tot nu merge!! sad


Felicia
Postări: 1117
Reputație: 54
Mesaj # 2 | 5:43 PM
https://developers.facebook.com/tools....2F2-0-3 - vezi erorile care apar pentru link-ul specificat.
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 789
Reputație: 4
Mesaj # 3 | 7:03 PM
Felicia, eu cred ca am modifcat ce mi-a cerut acolo. Banuiesc ca trebuie sa mai astept pana se face schimbarea...!? smile
Felicia
Postări: 1117
Reputație: 54
Mesaj # 4 | 10:17 AM
CreareWebsite, după ce rezolvi erorile, dă click pe Scrape again: https://www.screencast.com/t/8hxOv2NxVDn
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 789
Reputație: 4
Mesaj # 5 | 6:02 PM
Felicia, acelasi lucru imi scrie si la articole dar acolo apare poza.
Felicia
Postări: 1117
Reputație: 54
Mesaj # 6 | 12:40 PM
Încearcă
Cod
<meta content="http://www.deinteres.org$FULL_PHOTO_DIRECT_URL$" property="og:image">

în loc de
Cod
<meta content="$IMG_URL1$" property="og:image">

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Albumele Foto » Poza articol
Pagina 1 din 11
Căutare: