Pagina 1 din 212»
Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » design excali
design excali
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 11:06 PM
am si eu o problema cu butonul Uo la site www.filmetorrent1.ucoz.ro cand apas pe buton nu urca imaginea, ramene jos
Calitate, nu cantitate.
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 11:39 AM
Fabian, pentru ca e buton fixat. iti recomand cest script http://maxrom.ucoz.com/forum/16-209-1
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 5:48 PM
Muşatinu, am facut ce ai spus dar nu merge!

Adăugat (01/03/2015, 4:48 PM)
---------------------------------------------
in template builder am gasit acest cod:

care are legatura cu ce am nevoie

Calitate, nu cantitate.
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 6:52 PM
1 Pe viitor pui orice cod in bbcodul code
2 sterge prostia asta din codul tau sus mentionat
Cod
<a class="jv-accessibility" href="javascript://" onclick="$('body').scrollTo('0px',800, {axis:'y'})">Up</a>

si pune scriptul meu. e mult mai bun si folosit de toti.. ei bine ceva asemanatar. vezi chiar si pe acest forum.

Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 8:58 PM
Muşatinu, asa voi face

Adăugat (01/03/2015, 7:58 PM)
---------------------------------------------
Nu ma descurc...


Calitate, nu cantitate.
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 0:38 AM
Fabian, cum nu, unde te-ai blocat?
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 9:22 AM
am facut cum ai spus dar tot nu merge...
Calitate, nu cantitate.
bigblog
Postări: 757
Reputație: 41
Mesaj # 8 | 5:54 PM
Fabian, ai încărcat fişierul JavaScript (într-un folder numit "js")? http://maxrom.ucoz.com/js/up.js
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 5:59 PM
bigblog, da, mai am 4 fisiere js in acel folder pe langa acesta uite: http://filmetorrent1.ucoz.ro/111.png
Calitate, nu cantitate.
bigblog
Postări: 757
Reputație: 41
Mesaj # 10 | 6:02 PM
Fabian, ai încercat să foloseşti altă versiune a bibliotecii jQuery? (Panoul de Control » Setări generale).
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 6:03 PM
da
Calitate, nu cantitate.
bigblog
Postări: 757
Reputație: 41
Mesaj # 12 | 6:08 PM
Fabian, nu văd să îl fi schimbat. Tot 1-7-2 e.
Fabian
Postări: 147
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 9:16 PM
la inceput l-am avut 1.10.2 si apoi l-am schimbat in 1.7.2. Il schimb acum inapoi.

Adăugat (02/03/2015, 8:16 PM)
---------------------------------------------
o fi probabil din cauza designului?


Calitate, nu cantitate.
sasha_chakinov
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 14 | 10:59 PM
Fabian, poate.
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 15 | 7:59 AM
Citat Fabian ()
o fi probabil din cauza designului?

Da, asa e... Template-ul e un dezastru. cred ca am mai spus-o.
O luam de la inceput:
Cod
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="ru" lang="ru">

ai declarat motoatelor de cautare ca site-ul e in limba rusa.
Nu stiu de ce, dar in codul sursa view-source:http://filmetorrent1.ucoz.ro/ ai
Cod
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Director de fişiere - Filme Torrent</title>
<link href="/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />
<style type="text/css" media="screen">
@import url("/css/mainstyles.css");
</style>
<!--[if lte IE 6]>
<style type="text/css" media="screen">
@import url("/css/ie6.css");
</style>
<![endif]-->
<!--[if lte IE 7]>
<style type="text/css" media="screen">
@import url("/css/ie7.css");
</style>
<![endif]-->
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="http://s101.ucoz.net/src/base.css" />
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="http://s101.ucoz.net/src/layer1.css" />
<script type="text/javascript" src="http://s101.ucoz.net/src/jquery-1.7.2.js"></script>
<script type="text/javascript">window.ulb = {photoPage: "Mergeți pe pagina ce conţine poza",closeBtn: "Închide", error: "Conţinutul dorit nu poate fi încărcat.<br/>Vă rugăm să încercaţi mai târziu.", next: "Înainte", prev: "Anterior", btnPlay: "Porniţi prezentarea", btnToggle: "Modificaţi dimensiunea"}</script>
<link href="http://s101.ucoz.net/src/ulightbox/ulightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" /><script type="text/javascript" src="http://s101.ucoz.net/src/ulightbox/ulightbox.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://s101.ucoz.net/src/uwnd.js?2"></script><style type="text/css">.UhideBlock {display:none}</style><script type="text/javascript">//<!--
  function uSocialLogin(t){
   var params = { 'facebook':{ 'width':950, 'height':520 }, 'google':{ 'width':700, 'height':360 } };
   var ref = escape(location.protocol + '//' + ('filmetorrent1.ucoz.ro' || location.hostname) + location.pathname + ((location.hash ? ( location.search ? location.search + '&' : '?' ) + 'rnd=' + Date.now() + location.hash : ( location.search || '' ))));
   // var ref = escape(location.href);
   window.open('/'+t+'?ref='+ref,'conwin','width='+params[t].width+',height='+params[t].height+',status=1,resizable=1,left='+parseInt((screen.availWidth/2)-(params[t].width/2))+',top='+parseInt((screen.availHeight/2)-(params[t].height/2)-20)+'screenX='+parseInt((screen.availWidth/2)-(params[t].width/2))+',screenY='+parseInt((screen.availHeight/2)-(params[t].height/2)-20));
   return false;
  }
//--></script>
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="http://s101.ucoz.net/src/social.css" />


insa la inspectarea acestuia el e in body.

tot in codu dat ai
Cod
<link href="/favicon.ico" rel="shortcut icon" type="image/x-icon" />

daca nu ai stiut, ucoz genereaza favicon din filemanager fara a indica aceasta sintaxa.

si sunt sigur ca ai mai multe problema la el.

Comunitatea uCoz » Altele » Instrumente şi Script-uri » design excali
Pagina 1 din 212»
Căutare: