Pagina 2 din 3«123»
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Distribuitor rețele sociale » Facebook (Eroare distribuire continut pe facebook)
Facebook
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 16 | 10:42 AM
Felicia, eu te inteleg dar nu vreau o singura imagine la toate articolele!
Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 17 | 12:20 PM
Hai să o luăm altfel smile se pare că doar în sursa paginii apărea gol la partea de content. Mergi în CP -> Design -> Administrare design (CSS) -> Știrile site-ului -> linia 5 ai
Cod
<meta content="$SCREEN_URL$" property="og:image">
înlocuiește $SCREEN_URL$ cu $IMG_URL1$ sau $IMG_URL2$ în funcție de ce imagine vrei să fie afișată: http://screencast.com/t/6XXVrqsAHTAF - așa modifici pentru toate intrările și va fi preluată imaginea în mod individual pentru fiecare articol.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 18 | 12:38 PM
Felicia, problema e ca-mi ia imaginile din banner .... face cumva conexiune articolul cu bannerul cand distribui pe facebook ....

Varianta pe care ai afisat-o acum am incercat-o, e mai rau asa decat e acum....

Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 19 | 1:00 PM
CreareWebsite, înlocuiește în CP cu $IMG_URL1$ . După ce faci modificarea adaugă o nouă intrare pe site și lasă-mi un print cu CP,-ul secțiunea în care apare meta tag-ul și link către noua intrare.
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 20 | 4:54 PM
Felicia, in prima poza imi apare bine poza articolului http://img.plici.ro/images/2015/05/15/111c819a.png iar pe facebook se posteaza articolul cu alta poza mai veche care fusese in slider http://img.plici.ro/images/2015/05/15/222e6b62.png

Adăugat (15/05/2015, 4:54 PM)
---------------------------------------------

Citat Felicia ()
CreareWebsite, înlocuiește în CP cu $IMG_URL1$ .


Am facut si asa...degeaba!

Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 21 | 5:39 PM
CreareWebsite, ne referim strict la articolele pe care le-ai adăugat după modificare. Cache există și în cazul Facebook, deci este de așteptat ca modificarea să nu aibă același rezultat și în cadrul articolelor vechi. De aceea rugămintea este să urmărești care este situația pentru articolele noi deoarece dacă nici așa nu sunt afișate corect imaginile înseamnă că trebuie să căutăm în continuare sursa problemei.
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 22 | 11:37 AM
Felicia, acum se pare ca merge bine in afara de faptul ca la unele articole (cele vechi) cand dau share apare o alta poza mai veche care nu a fost niciodata in articol (a fost acum 2 luni in slider) iar cand distribui propiuzis pe facebook articolul, poza aparuta acolo este corecta/cea din articolul respectiv!

Adăugat (25/05/2015, 11:28 AM)
---------------------------------------------
Mda ... http://static.md/ac6a8f0177a414d0b8a1d1c9b64974a1.png

Adăugat (25/05/2015, 11:37 AM)
---------------------------------------------
Felicia, poza de mai sus a fost in slider acum cateva zile si am scos-o....


Material modificat de CreareWebsite - Luni, 25/05/2015, 11:29 AM
Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 23 | 3:36 PM
CreareWebsite, din câte văd intrarea a fost adăugată pe site anul trecut. Așa cum am specificat anterior și Facebook are Cache deci în cazul intrărilor vechi este posibil să apară încă greșeli. Urmărește dacă la intrările pe care le-ai adăugat din momentul modificării apar probleme.
De asemenea, https://developers.facebook.com/tools/debug/og/object/ - cred că-ți va fi de ajutor (butonul "Fetch new scrape information").

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 24 | 12:37 PM
Felicia, problema e ca-mi ia pozele din slider....nu se poate sa separ cumva sliderul printr-un cod html de restularticolelor?

Adăugat (26/05/2015, 12:37 PM)
---------------------------------------------
Felicia, plus ca aceasi problema cu distribuirea o am si cu http://vezivideo.deinteres.org ....


Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 25 | 10:32 PM
CreareWebsite, le ia din slider pentru că, așa cum am specificat anterior, Facebook scanează pagina de sus în jos - dacă cea mai mică imagine a găsit-o în slider, pe aceea a luat-o. Însă, Facebook are Cache, de aceea pentru articolele vechi codul nu funcționează corect. Încearcă să folosești link-ul specificat mai sus - alternativa ar fi să modifici toate link-urile de la intrările vechi ceea ce cu siguranță nu e o variantă bună.
În ceea ce privește http://vezivideo.deinteres.org - adaugă meta tag-ul
Cod
<meta property="og:image" content="$IMG_SMALL_URL1$" />
în șablonul "Pagina cu textul integral al intrării și comentariile sale". $IMG_SMALL_URL1$ poate fi înlocuit și cu $SCREEN_URL$

PS: în cazul în care nu ai făcut-o deja, îți recomand să consulți cu atenție informațiile disponibile aici cu privire la distribuirea pe Facebook.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 26 | 11:25 AM
Felicia, sper sa se rezolve problema asta cu distribuitul....eu am inteles ce explicatii ai dat perfect dar problema primordiala e de la ucoz...de la sistemul de distribuiri!

Normal nu ar trebui sa fie problemele astea, sa se distribuie firesc asa cum se intampla pe toate platformele....

Adăugat (29/05/2015, 11:24 AM)
---------------------------------------------
Problema persista, evident....cu toate ca am citit si facut tot ce mi-ai recomandat. Multumesc frumos pentru atentie!

Adăugat (29/05/2015, 11:25 AM)
---------------------------------------------
Felicia, am peste 1000 de vizite zilnic la site si e chiar pacat....eroarea asta nu face "reclama" site-ului!


Material modificat de CreareWebsite - Vineri, 29/05/2015, 11:24 AM
Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 27 | 3:23 PM
CreareWebsite, pot să întreb de ce ai trecut $ IMG_URL4 $ aici: http://screencast.com/t/a4Hu8TsZnCV5 ?
$ IMG_URL4 $ înseamnă că cea de-a 4-a imagine va fi adăugată în meta - tu în articole ai doar 2 imagini, de aceea anterior am specificat:
Citat Felicia ()
înlocuiește $SCREEN_URL$ cu $IMG_URL1$ sau $IMG_URL2$ în funcție de ce imagine vrei să fie afișată: http://screencast.com/t/6XXVrqsAHTAF
Atâta timp cât imaginea este specificată incorect e clar că distribuirea nu va funcționa corect.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 28 | 7:00 PM
Daca pun url 1 sau 2 imi ia pozele din slider, care au ramas 3. Daia am pus url 4, ca sa ia poza din articol!
Felicia
Postări: 1086
Reputație: 51
Mesaj # 29 | 9:54 PM
$IMG_URL3$ și $IMG_URL4$ nu există în articolele tale deci FB nu are cum să preia ceva ce nu este acolo și automat iar le ia aleatoriu. La teste a funcționat corect cu $IMG_URL1$ și $IMG_URL2$ - codurile acestea nu se referă la imaginile din slider ci strict la cele din articole. Dacă după modificare iar apar probleme la noile articole, lasă un mesaj aici pentru a verifica din nou.
Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 30 | 11:51 PM
Citat Felicia ()
$IMG_URL3$ și $IMG_URL4$


Exact cum ai scris tu am facut si s-a intamplat cum ti-am prezentat mai sus....ia prima data pozele din slider. Acum in SLIDER am 3 poze doar iar a 4-a poza o vede pe cea din articol in 80% din cazuri ceea ce e mult mai bine decat pana acum....!

Adăugat (29/05/2015, 11:51 PM)
---------------------------------------------

Citat Felicia ()
La teste a funcționat corect cu $IMG_URL1$ și $IMG_URL2$ - codurile acestea nu se referă la imaginile din slider ci strict la cele din articole. Dacă după modificare iar apar probleme la noile articole, lasă un mesaj aici pentru a verifica din nou.


La testele mele nu! Crede-ma ca nu-s tampit smile

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Distribuitor rețele sociale » Facebook (Eroare distribuire continut pe facebook)
Pagina 2 din 3«123»
Căutare: