Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Distribuitor rețele sociale » Facebook (Eroare distribuire continut pe facebook)
Facebook
bigblog
Postări: 766
Reputație: 41
Mesaj # 31 | 6:58 PM
CreareWebsite, repet ceea ce a zis Felicia: imaginea nr. 3 si nr. 4 nu există în articol. Dacă foloseşti aceste 2 imagini, tagul META OG va arăta spre un link invalid. Tocmai de aceea trebuie să modifici linkul cu $IMG_URL1$ şi $IMG_URL2$, deoarece doar acestea există în articol. Chiar dacă nu va funcţiona corespunzător din prima, trebuie să aştepţi câteva zile până când se vor actualiza datele.
CreareWebsite
Postări: 863
Reputație: 4
Mesaj # 32 | 9:15 AM
bigblog, am facut deja asta si imi ia imaginea din slider, am pus si img1, 2 si 3....tot din slider mi le ia. Doar cu img 4 merge bine in 70-80% din cazuri!
bigblog
Postări: 766
Reputație: 41
Mesaj # 33 | 7:32 PM
CreareWebsite, atunci imginile din slider sunt radical mai mari decât imaginile din articol.
CreareWebsite
Postări: 863
Reputație: 4
Mesaj # 34 | 7:02 PM
bigblog, sa fie mai mici cele din slider pentru a le lua apoi la distribuire doar pe cele din articol?
bigblog
Postări: 766
Reputație: 41
Mesaj # 35 | 11:02 PM
CreareWebsite, Facebook se ghidează după imaginile de dimensiuni mari. Deci prioritar sunt imaginile mari.
CreareWebsite
Postări: 863
Reputație: 4
Mesaj # 36 | 8:54 PM
Eu nici acum nu am rezolvat problema.....problema asta in ucoz se pare ca e de ne-rezolvat!

Adăugat (16/01/2016, 7:54 PM)
---------------------------------------------
Mai are cineva o idee de rezolvare a problemei in afara de cele prezentate pana acum?


dandani
Postări: 38
Reputație: 0
Mesaj # 37 | 3:09 PM
daca e vorba de idei am eu una; am mai zis-o, dar nu este relevanta pentru ca nu ma pricep sunt incepator:
ideea este sa pui in articol jpeg cu poza ce doresti sa apara iar restul png-uri

Adăugat (23/02/2016, 2:09 PM)
---------------------------------------------
ati rezolvat problema? ca mai am o idee biggrin


K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 38 | 10:48 PM
Vă salut, aceeași problemă o am și eu cu distribuirea. La orice articol distribuie cu o singură imagine.
A găsit cineva vreo rezolvare până la urmă? Am mai avut un site acum vreo 5 ani de zile, cu mare popularitate și nu țin minte să fi întâmpinat problema asta.
E destul de frustrant , mai ales că am achizitionat cont premium pe mai multe luni. sad

Se pare că doar eu mai sunt pe platforma ucoz nu?
nu` mi vine să cred, ce a fost acum câțiva ani, și acum suflă vântul.
Material modificat de K3nT - Duminică, 01/07/2018, 11:14 PM
Felicia
Postări: 1237
Reputație: 54
Mesaj # 39 | 11:58 AM
K3nT, nu ai rămas doar tu, garantat smile
Poți lăsa și un link ca și exemplu?

Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 40 | 3:58 PM
@ Felicia, mulțumesc pt răspuns.
Problema aceea am rezolvat-o, se pare că ar fi o problemă de la fb cred, fb caută cea mai mare poză ,și așa lua un banner sau poza cea mai mare de la respectivul film.
Rezolvarea a fost, să fac eu un banner mai mare și sa-l urc pe site, acum apare acel banner. smile decât deloc, e mai ok.
Însă am găsit o altă problemă, anume căutarea pe site mi-o face doar pe /load.
Pe modulul /publ nu vrea deloc și nu înțeleg de ce.

La funcția cea nouă cu distribuire automată pe rețelele de socializare, nu pot să o activez pt că fb cere certificatul de securitate (https)
În cazul acesta am citit pe forum că ar oferi ucoz gratuit acel certificat pt membrii premium. Eu am în momentul acesta pachetul Optim pe mai multe luni achiziționat.
Mai este acea promoție valabilă sau trebuie să trec la un pachet mai mare?
Material modificat de K3nT - Luni, 02/07/2018, 3:59 PM
Felicia
Postări: 1237
Reputație: 54
Mesaj # 41 | 7:41 AM
K3nT,
Citat K3nT ()
căutarea pe site mi-o face doar pe /load.
Pe modulul /publ nu vrea deloc și nu înțeleg de ce.

link site, te rog

În ceea ce privește certificatul SSL, din păcate ai citit greșit - acesta nu se oferă gratuit, opțiunea de a adăuga un certificat SSL este disponibilă utilizatorilor premium. Detaliile complete sunt disponibile aici: http://blog.ucoz.ro/https

Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 42 | 1:07 AM
Felicia, Tocmai asta am zis și eu, am un pachet optim activat pe mai multe luni.
Citat
Utilizatorii care au achiziționat unul dintre abonamentele Bază, Optim, Maxim sau Magazin au posibilitatea de a instala un certificat SSL și, astfel, să activeze protocolul HTTPS.

Presupun că aș fi un utilizator premium nu?
Tocmai am descoperit un alt bug pe lângă cel cu căutarea. Practic , $SEARCH_FORM$ de la ucoz nu mai funcționează, am testat și pe alt site cu design prestabilit de ucoz., deci nu ar fi ceva de la design.
Iar al 2-lea bug, este la informere. Nu pot face un informer pt comentarii. Creeaza dar doar pt modul /load, pe toate modulele nu vrea, și nici nu pot modifica nimic la el. Se resetează automat orice modificări aș pune în informer.

Site-ul este ăsta: http://filmulde10.net (nu mă lasă să pun cu [url] , e interzis..)

Adăugat (05/07/2018, 1:07 AM)
---------------------------------------------
Mai răspunde cineva pe aici? Am o problemă mare cu informerele..
Sincerc, mă așteptam la un suport mai ok pt clienții premium..

Material modificat de K3nT - Marţi, 03/07/2018, 12:41 PM
Felicia
Postări: 1237
Reputație: 54
Mesaj # 43 | 10:52 AM
Citat K3nT ()
Sincerc, mă așteptam la un suport mai ok pt clienții premium..

pentru suport direct se trimite mesaj către echipa de asistență tehnică prin Panoul de Control al site-ului sau prin formularul de contact http://ucoz.ro/contact. Dacă ai deschis un ticket și încă nu ai primit răspuns, te rog să-mi transmiți numărul acestuia.

Citat K3nT ()
Însă am găsit o altă problemă, anume căutarea pe site mi-o face doar pe /load.
Pe modulul /publ nu vrea deloc și nu înțeleg de ce.

pe site ai un șablon personalizat iar câmpul de căutare este incorect. Ai așa:
Cod
<div class="search_box">
<div class="search">
<form onsubmit="search();return false;" method="post" style="margin: 0px;" action="/filme_online/" id="searchform"> <input id="story" name="query" type="text" value="Caută un film.." onfocus='if (this.value == "Caută un film..") { this.value=""; }' onblur='if (this.value == "") { this.value="Caută un film.."; }' class="search_inp" autocomplete="off" style="width: 210px;"> <input class="search_btn" name="sfSbm" value="" type="submit"/> <input name="a" value="2" type="hidden"> <div id="search2"></div> </form> <script type="text/javascript" src="/js/search_fastf.js"></script>
</div>
</div>

action="/filme_online/" - pagina nici nu există

Citat K3nT ()
$SEARCH_FORM$ de la ucoz nu mai funcționează

te rog să ne oferi și un link către o pagină, ca și exemplu.

Citat K3nT ()
Nu pot face un informer pt comentarii. Creeaza dar doar pt modul /load, pe toate modulele nu vrea, și nici nu pot modifica nimic la el. Se resetează automat orice modificări aș pune în informer.

te rog să descrii mai în detaliu pașii pe care îi realizezi - printscreen-uri ar fi chiar recomandate pentru a putea recrea situația

Citat K3nT ()
Presupun că aș fi un utilizator premium nu?

Utilizator premium este orice utilizator care are activ pe site unul dintre abonamentele Bază, Optim, Maxim, Magazin.

Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 44 | 1:31 PM
Citat Felicia ()
action="/filme_online/" - pagina nici nu există

Așa este, scurtasem link`ul și am uitat să actualizez acolo, însă doar așa funcționează căutarea .
Dacă pun "/search" , nu caută nimic.
Citat Felicia ()
te rog să ne oferi și un link către o pagină, ca și exemplu.

Poftim un site de teste, http://filmulde10.ucoz.ro/load
încearcă să faci o căutare, este cel default de la ucoz.
Citat Felicia ()
te rog să descrii mai în detaliu pașii pe care îi realizezi - printscreen-uri ar fi chiar recomandate pentru a putea recrea situația

Nu prea aș avea ce să descriu. Nu pot face un screen cu toți pașii atâta timp cât se resetează.
Dar se pare că e un bug cu informerele. O problemă foarte gravă este asta.
Screen: https://ibb.co/iUR2Zy
Am acel informer cu episoade noi, top filme, episoade.. și nu se actualizează. A rămas în urmă, și e destul de neplăcut mai ales că l-am integrat pt a se vedea bine.
Citat Felicia ()
Utilizator premium este orice utilizator care are activ pe site unul dintre abonamentele Bază, Optim, Maxim, Magazin.

Tot nu mi-ai răspuns la întrebare.
Pot lua gratuit un certificat ssl pt a putea utiliza distribuitor de rețele? Trebuie să trec la un pachet mai mare sau nu mai este valabil?
Mulțumesc smile
Material modificat de K3nT - Joi, 05/07/2018, 3:15 PM
Felicia
Postări: 1237
Reputație: 54
Mesaj # 45 | 9:28 AM
Citat K3nT ()
Tot nu mi-ai răspuns la întrebare.
Pot lua gratuit un certificat ssl pt a putea utiliza distribuitor de rețele? Trebuie să trec la un pachet mai mare sau nu mai este valabil?

am răspuns mai sus
Citat Felicia ()
În ceea ce privește certificatul SSL, din păcate ai citit greșit - acesta nu se oferă gratuit. Opțiunea de a adăuga un certificat SSL este disponibilă utilizatorilor premium. Detaliile complete sunt disponibile aici: http://blog.ucoz.ro/https

Nu se oferă certificate SSL indiferent de tipul utilizatorilor. Opțiunea de a conecta un certificat este disponibilă doar utilizatorilor premium. uCoz nu oferă și nu a oferit certificate SSL gratuite.

Citat K3nT ()
Poftim un site de teste, http://filmulde10.ucoz.ro/load
încearcă să faci o căutare, este cel default de la ucoz.

Cred că ar fi bine să revezi acest topic: http://forum.ucoz.ro/forum/32-1915-1. Țin să subliniez partea asta:
Citat Felicia ()
Noile intrări sunt indexate în aproximativ 10 zile.


Citat K3nT ()
Nu prea aș avea ce să descriu. Nu pot face un screen cu toți pașii atâta timp cât se resetează.

o alternativă ar fi un video - Jing, de exemplu - este gratuit, se folosește ușor. Ne-ar fi extrem de utilă această informație pentru a putea identifica și remedia problema.

Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Distribuitor rețele sociale » Facebook (Eroare distribuire continut pe facebook)
Căutare: