Pagina 1 din 11
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » La distribuie probleme
La distribuie probleme
ADMin2197
Postări: 58
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 8:37 PM
Buna,cand incerc sa distribui ceva pe facebook mereu este aceasta imagine : http://postimg.org/image/e209nnldb/,Cum pot sa pun imaginea temei ?
Link: http://www.anunturilemele.eu/blog/iata_de_ce_nu_trebuie_sa_bagi_cutitul_in_bateria_telefonului_video/2015-03-08-22

Adăugat (08/03/2015, 7:37 PM)
---------------------------------------------
Va rog mult ajutati-ma sa rezolv problema...

Material modificat de ADMin2197 - Duminică, 08/03/2015, 1:51 PM
bigblog
Postări: 757
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 8:44 PM
ADMin2197, foloseşte tagurile meta:

Cod
<meta type="image" content="$IMG_URL1$">
<meta type="og:image" content="$IMG_URL1$">


Pe aceste tag-uri le pui înainte de </head> în şablonul paginii cu textul integral al intrării şi comentariile.

NB: Reţine că poate va fi un delay până va funcţiona codul (până ce robotul va revizita site-ul).
ADMin2197
Postări: 58
Reputație: 1
Mesaj # 3 | 7:10 PM
bigblog, am trecut 3 zile si tot nu merge ...
CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 4 | 9:59 AM
bigblog, ajuta-ma si pe mine te rog.

Cum as putea face ca atunci cand distribui un articol pe facebook sa-mi ia doar poza din articol, nu si din banner ?

Site: http://www.deinteres.org

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 5 | 10:53 AM
Citat ADMin2197 ()
bigblog, am trecut 3 zile si tot nu merge ...

ADMin2197, am verificat site-ul tau http://www.anunturilemele.eu si nu regasesc nici un Open Graph meta tag

Citat bigblog ()
ADMin2197, foloseşte tagurile meta:

Cod
<meta type="image" content="$IMG_URL1$">
<meta type="og:image" content="$IMG_URL1$">

In functie de modulul folosit poti modifica $IMG_URL1$ cu $SCREEN_URL$ sau daca folosesti mai multe imagini la intrari $IMG_URL2$,$IMG_URL3$ etc.
_________________________
CreareWebsite,

Adauga intre
Cod
<head> si </head>

linia Open Graph meta tag
Cod
<meta property="og:image" content="$IMG_URL$" />
ADMin2197
Postări: 58
Reputație: 1
Mesaj # 6 | 2:27 PM
Danny, Am pus la Pagina cu textul integral al intrării şi comentariile sale http://www.anunturilemele.eu/blog/
Cod
<title>$ENTRY_TITLE$ - $SITE_NAME$</title>
  <meta type="image" content="$IMG_URL1$">  
  <meta type="og:image" content="$IMG_URL1$">
  <meta property="og:image" content="$IMG_URL$" />


Tot nu merge,link imagine : http://postimg.org/image/gqk82awpr/
georgian
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 3:15 PM
poate fi si din cauza scriptului pentru distribuire
bigblog
Postări: 757
Reputație: 41
Mesaj # 8 | 4:24 PM
georgian, nu are legătură. Linkul tot acelaşi e.
ADMin2197
Postări: 58
Reputație: 1
Mesaj # 9 | 4:56 PM
bigblog, Pai cum sa fac sa mearga?
dandani
Postări: 38
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 5:13 PM
salutare eu sunt nou nu sunt prea priceput, dar am distribuit si eu linkul siteului pe fb si mi-a pus poza pe care am vrut-o, poate am fost norocos, dar va zic de ce cred ca a pus-o;

daca ai o poza pusa pe site care este jpg si ii asociezi linkul siteului sau al paginii pe care o sheruiesti ai sanse sa iti apara poza fara sa faci nimic altceva dupa cateva zile pana o asociaza motoarele siteului;
daca sunt mai multe jpeguri cu link catre site iti ia cred pe cea mai mare; este bine ca pe site sa fie puse pozele png, iar jpg sa fie cele care doriti sa apara; repet nu ma pricep dar am patit si eu si asa s-a rezolvat de la sine din intamplare pentru ca altceva nu am facut smile

CreareWebsite
Postări: 766
Reputație: 4
Mesaj # 11 | 0:37 AM
Danny, bigblog, multumesc pentru ajutor!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » La distribuie probleme
Pagina 1 din 11
Căutare: