Pagina 1 din 11
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » Informer
Informer
CreareWebsite
Postări: 694
Reputație: 4
Mesaj # 1 | 7:14 PM
Am site-ul http://www.deinteres.org si-n subsolul lui informerele din stanga si dreapta cu muzica si filme afiseaza cum trebuie dar cand dai clic pe un titlu de articol nu te directioneaza spre articolul selectat....ce ar fi de facut?
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 2 | 11:00 PM
CreareWebsite, problema asta e chiar interesantă. Mă mai uit peste ea, poate găsesc o soluţie.
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
Felicia
Postări: 1051
Reputație: 51
Mesaj # 3 | 11:00 AM
CreareWebsite, problema e de la script-ul pe care-l ai în Paginile site-ului:
Cod
<script>
var slider_settings = {
   speed: 800,
   easing: 'easeInOutQuad',
   oneAfterAnother: false
}
is_day=true;

</script>
Dacă-l ștergi, link-urile vor funcționa corect.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 694
Reputație: 4
Mesaj # 4 | 1:58 PM
Felicia, multumesc!

Adăugat (05/06/2015, 1:58 PM)
---------------------------------------------
Felicia, daca sterg scriptul respectiv dispar imaginile din slider ...

Material modificat de CreareWebsite - Vineri, 05/06/2015, 1:58 PM
marius1577
Postări: 95
Reputație: 1
Mesaj # 5 | 7:51 PM
De ce nu merge sa postam nimic in forum ,,,incerc de o saptamana sa fac o postare insa nu ma lasa .

Adăugat (05/06/2015, 7:51 PM)
---------------------------------------------

Citat marius1577 ()
De ce nu merge sa postam nimic in forum ,,,incerc de o saptamana sa fac o postare insa nu ma lasa .

Imi cer scuze insa nu ne lasa sa deschidem o tema noua nu stiu din ce motiv de aceea am sa incerc sa postez aici cu toate ca nu este normal insa rog un admin daca este sa mute postarea dupa aceea in categoria respectiva ei.

Revin cu o noua probema peste care am dat de curand la mine in site si nu stiu sigur care poate fi motivul deoarece nu am facut modificari in site .
La seriale am un cod care imi afiseaza automat trailer-ul youtube al serialului. Acum am observat ca nu mai afiseaza nimic si ca imi arata aceasta imagine http://cinemax-online.com/youtube.png
Vreau sa stiu daca este vreo probl din cauza actualizarilor facute sau daca este vreo problema in codul pe care il folosesc eu,,,este codul urmator
Cod
<div id="trailer">
<script src="/js/scriptul.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript">
  ytEmbed.init({'block':'ytThumbs','q':'<?if($OTHER5$)?>$SECTION_NAME$ $CAT_NAME$ Ep.$FILTER1_VALUE$ $ENTRY_TITLE$<?else?>$ENTRY_TITLE$ $FILTER2_VALUE$<?endif?> Official Trailer HD','type':'search','results':1,'order':'most_relevance','player':'embed','layout':'thumbnails'});
</script>

<div id="ytThumbs" align="center"></div>

</div>

Las aici un linck al unei pagini unde poate fi vazut un exemplu cum se vede acel trailer.
http://cinemax-online.com/stuff/devious_maids/sezonul_2/dangerous_liaisons/157-1-0-1211#trailer

bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 6 | 10:46 PM
marius1577, salut! Mai e de actualitate problema? Am verificat şi nu am văzut imaginea menţionată de tine. Singurul lucru pe care îl văd este acesta: http://screencast.com/t/yNWKE4rcxPf - care înseamnă că obiectul nu mai este accesibil. Tind să menţionez, că în acest caz problema nu e de la uCoz sau de la site-ul tău. Mai jos însă văd episodul: http://screencast.com/t/oGTV0GyJzwJR
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
CreareWebsite
Postări: 694
Reputație: 4
Mesaj # 7 | 11:09 AM
Felicia, sa rezolvat ceva?
Felicia
Postări: 1051
Reputație: 51
Mesaj # 8 | 6:20 PM
CreareWebsite, hai să încercăm o altă variantă... Tot în Paginile Site-ului apare:
Cod
<script src="/js/jquery.easing.1.3.js" type="text/javascript"></script>
încearcă să-l ștergi pe acesta și spune-mi dacă de data aceasta e totul ok.

Good things come to those who wait!
CreareWebsite
Postări: 694
Reputație: 4
Mesaj # 9 | 1:02 AM
Felicia, rezolvat!

Multumesc frumos!

Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Alte funcții » Informer
Pagina 1 din 11
Căutare: