Pagina 1 din 212»
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Particularizare filtre (Vreau sa fac si eu filtru asta pentru calitate filme)
Particularizare filtre
florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:04 PM
Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta problema caut rezolvarea de cateva luni
In aspectul intrari filme pe poza apare o imagine mica cu calitatea filmului ex:DVD HD..... exact ca pe saitul asta http://www.filme-ok.com/ cum fac si eu acel filtru ? acesta e saitul meu http://www.filmecinema.tk/

bigblog
Postări: 753
Reputație: 41
Mesaj # 2 | 12:22 PM
florin1986, iată paşii:

1. Încarcă imaginile DVD, DVD HD, etc. sub denumirile dvd.png, dvdhd.png etc. prin intermediul Managerului de fişiere sau al unui client FTP.
2. Creează un câmp personalizat nou în care vei scrie dvd, dvdhd, etc., în funcţie de tipul filmului. Trebuie să scrii numele imaginilor încărcate fără .png.
3. În şablonul intrărilor inserează următorul cod, pe care îl poţi personaliza după cerinţele tale (acest lucru necesită cunoştinţe minime de HTML şi CSS):
Cod
<img src="$OTHER1$.png" />


Spor la treabă.
florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 6:03 PM
bigblog, Imaginea o am icarcata e una singura cu toate calitatile filmului dar nu stiu cum sa fac scriptul in aspect intrari daca scriu DVD imi arata la toate aceiasi calitate dar eu vreau sa pun calitati diferite ca nu toate filmele sunt de aceiasi calitate
Asta e codul aspect intrari
Cod
<style type="text/css" media="all">  
@import url(/highslide/highslide2.css);  
</style>  
<script type="text/javascript" src="/highslide/highslide-full.packed.js"></script>  
<script type="text/javascript">  
hs.graphicsDir = '/highslide/graphics/';  
</script>
<div class="post2">
  <div class="movie_box">
  <div class="movie-thumbnail">  
  <a href="$ENTRY_URL$"><img class="homethumb" src="$IMG_URL1$" title="$TITLE$" height="257" width="172"></a>
  <div class="dvd"></div>  
<div class="movie-desc">
  <img src="http://www.filme-ok.com/templates/filmeonline/images/mouseover-arrow.png" alt="" class="mouseover-arrow">
  <h3><a href="$ENTRY_URL$" class="entryLink">$TITLE$</a></h3>
  </div>
  </span></div>
  <a href="$ENTRY_URL$">
  <img src="http://www.filme-ok.com/templates/filmeonline/images/ojo.png" title="Vizualizari" class="paddingas" alt="" height="14" width="14"></a>
  <a href="$ENTRY_URL$" title="Vizualizari" class="bekas">$READS$</a>
  <a href="$ENTRY_URL$"><div class="post_go">Vezi Film</div></a>
  </div>
  <div class="postbottom"></div></div>

bigblog
Postări: 753
Reputație: 41
Mesaj # 4 | 6:12 PM
florin1986, trebuie să separi imaginile şi să le încarci separat.
florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 6:14 PM
bigblog,
Am incercat nu merge e ceva prin codul ala care trebuie schimbat si asta nu mai stiu cum se face

Adăugat (05/05/2015, 10:15 PM)
---------------------------------------------
Chiar nu e nimeni sa ma ajute si pe mine ????

Adăugat (07/05/2015, 6:46 PM)
---------------------------------------------
Va rog frumos ajutorrrrrrrrrrr imi ia foc creierii si nu reusesc sa fac sub nici o forma am incercat cu o multime de coduri tot nui dau de cap

Adăugat (19/05/2015, 6:14 PM)
---------------------------------------------
In tot forumul asta nu e nimeni care poate sa ma ajute si pe mine cu acea tema la aspectul intrari filme va rog frumos


ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 11:40 PM
florin1986, fa-mi un screen la pagina asta http://www.filmecinema.tk/panel/?a=cats;m=ld
florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 1:39 PM
Muşatinu, uite aici poza cu pagina care ai ceruto http://testy.ucoz.ro/photo/1
georgian
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 8 | 2:21 PM
ca pe acest site nu vrei ?http://filme-az.ucoz.ro sau vrei neaparat ca pe filme-ok
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 2:53 PM
florin1986, Vroiam sa faci prin categorii, dar daca le ai ocupate cu tipul filmuluifaci astfel:

randul 13 ai
Cod
<div class="dvd"></div>

schimbi cu
Cod
<?if($OTHER1$)?><div class="$OTHER1$"></div><?endif?>  

si folosesti celula $OTHER1$ cu numele exact din lista:
Citat
CAM
TS-Screener
PPV-Rip
R5-LiNE
TV-Rip
DVD-Rip
DVD-Screener
Bluray-Rip
BD-Rip
HD-Rip
HD-720
HD-1080
CAM
TS-Screener
PPV-Rip
R5-LiNE
TV-Rip
DVD-Rip
DVD-Screener
Bluray-Rip
BD-Rip
HD-Rip
HD-720
HD-1080

florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 4:47 PM
Muşatinu, nu merge uite acuma am incercat sa fac cum ai zis tu dar far nici un rezultat nu stiu cum naiba sa mai fac ca am incercat in o mie de feluri tot nu merge

Uite codul aspect intrari
Cod
<div class="post2">
  <div class="movie_box">
  <div class="movie-thumbnail">  
  <a href="$ENTRY_URL$"><img class="homethumb" src="$IMG_URL1$" title="$TITLE$" height="257" width="172"></a>
<div class="DVD-Rip"></div>
<div class="movie-desc">
  <img src="/img2/mouseover-arrow.png" alt="" class="mouseover-arrow">
  <h3><a href="$ENTRY_URL$" class="entryLink">$TITLE$</a></h3>
  </div>
  </span></div>
  <a href="$ENTRY_URL$">
  <img src="/img2/ojo.png" title="Vizualizari" class="paddingas" alt="" height="14" width="14"></a>
  <a href="$ENTRY_URL$" title="Vizualizari" class="bekas">$READS$</a>
  <a href="$ENTRY_URL$"><div class="post_go">Vezi Film</div></a>
  </div>
  <div class="postbottom"></div></div>


Dar daca pun codul asta merge dar imi arata la toate filmele aceias calitate de ex cum e acuma cu DVD-Rip imi arata la toate la fel si eu pe sait nu am toate filmele cu aceias calitate adica DVD-Rip mai sunt si CAM etc..
Cod
<div class="DVD-Rip"></div>


Uite cum au pe saitul asta http://www.filme-ok.com/

Adăugat (20/05/2015, 4:47 PM)
---------------------------------------------
georgian, ba e frumos si acel aspect intrari de pe saitul ala daca poti sa ma ajuti ar fi ok cred depinde daca se potriveste pe tema care o am eu


ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 11 | 5:18 PM
florin1986, Randul 6 din codu care ai dat tu acum, schimbi cu

Cod
<?if($OTHER1$)?><div class="$OTHER1$"></div><?endif?>


pune de test la filmu http://www.filmecinema.tk/load....-1-0-62 calitatea CAM

florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 12 | 5:56 PM
Muşatinu, nu merge acum am schimbat numi arata nimic
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 13 | 5:58 PM
florin1986, si tu folosesti celula aditionala $OTHER1$
florin1986
Postări: 69
Reputație: 0
Mesaj # 14 | 6:08 PM
Muşatinu, Stai o secunda ca iti explic tot de la capat ca sa poti intelege

Adăugat (20/05/2015, 6:08 PM)
---------------------------------------------
Uitate pe imaginile alea http://testy.ucoz.ro/photo/1


bigblog
Postări: 753
Reputație: 41
Mesaj # 15 | 6:10 PM
florin1986, foloseşte câmpul adiţional $OTHER1$, nu filtrul. E mai mult de lucru cu filtrele. Poţi să îl activezi în Setările modulului.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Particularizare filtre (Vreau sa fac si eu filtru asta pentru calitate filme)
Pagina 1 din 212»
Căutare: