Pagina 1 din 11
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Cod cerere logare pe site
Cod cerere logare pe site
georgian
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:59 PM
salut. cum ii pot pune acestui cod <?if($USER_LOGGED_IN$)?><?else?><div style="display:none;"><img src="http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Atentie_icon.png"></div><script type="text/javascript"> window.onload=function(){new _uWnd('npm', 'Atenţie', 330, 250,{align:'justify',min:0,max:0,modal:1,icon:'http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Atentie_icon.png'},'Pentru a scapa de reclame,trebuie să vă <a href="/index/3"><b>înregistraţi</b></a>, sau să vă logaţi.');}</script><?endif?> butoanele de logare prin retelele de socializare ?
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 4:11 PM
georgian, mai intai, pe viitor pui codul in bbcod
apoi simplifici scriptul
Cod
<?ifnot($USER_LOGGED_IN$)?><script type="text/javascript"> window.onload=function(){new _uWnd('npm', 'Atenţie', 330, 250,{align:'justify',min:0,max:0,modal:1,icon:'http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Atentie_icon.png'},'Pentru a scapa de reclame,trebuie să vă <a href="/index/3"><b>înregistraţi</b></a>, sau să vă logaţi.');}</script><?endif?>    


si intr-un final il pui in partea superioara a site-ului.

georgian
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 7:25 PM
si ce ai schimbat tu la el ?ca imi apare la fel
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 4 | 8:45 PM
georgian, i-am scos o conditie inutila si imaginea
Cod
<div style="display:none;"><img src="http://fierbinte.ucoz.ro/Forum/Diverse/Atentie_icon.png"></div>

georgian
Postări: 44
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 9:17 PM
eu vreau sa.mi apara iconitele pt logare prin retelele de socializare
ArtyRo
Postări: 3498
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 9:22 PM
georgian, in ajax nu se poate
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Cod cerere logare pe site
Pagina 1 din 11
Căutare: