Pagina 1 din 212»
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » „indexarea nu este permisă” (după 30 de zile) şi altele
„indexarea nu este permisă” (după 30 de zile) şi altele
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:53 AM
Salut,
1.Acum mai mult de 30 de zile mi-am creat un site de jocuri... (http://jocuritorrent.ucoz.ro, mai exact)
Ştiu că perioada de carantină este de 30 zile, însă la mine nu s-a schimbat. Ce ar trebui să fac?
Aici este print-ul https://s11.postimg.org/6t0g1soj7/3312.png

2.Funcţia „Căutare”, deşi scriu cuvinte puse la tag, gen: actiune, groaza, aventura, ssmd. nu-mi apar la rezultate... Şi da, ştiu că pot aparea după 10 zile, dar nu apar ( eu ma refer strict la tagurile de la jocuri, nu la titlu ).
Aici este print-ul 2 https://s11.postimg.org/bway2i3kz/33333itled.png

Aştept răspuns, mulţumesc. smile

P.S. Nu mă lasă să pun [URL] sau [IMG] direct.
Material modificat de JocuriTorrent - Marţi, 18/10/2016, 10:53 AM
Felicia
Postări: 1002
Reputație: 49
Mesaj # 2 | 9:48 PM
JocuriTorrent, de aproximativ un an a fost modificată politica în ceea ce privește carantina. Detalii sunt disponibile aici
În ceea ce privește funcția de Căutare, am transmis situația către echipa tehnică pentru verificări și voi reveni cu un răspuns în scurt timp.

Good things come to those who wait!
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 12:26 PM
Ok, deci din ce am înţeles eu acolo... trebuie să trimit solicitare pentru a mă scoate din carantină (nu te mai scoate automat după 30 de zile), după care-mi va fi analizat site-ul pentru aprobare sau NU.

Sper că nu trebuie neapărat domeniu personalizat, adica dacă pun nr. telefon să fie suficient (sper)...
Ms. de răspuns, acum să văd ce pot face cu „Căutarea” .
smile

P.S. Sunt site`uri mult mai slabe decât al meu, care sunt indexate fără probleme ş.a.m.d.
Material modificat de JocuriTorrent - Miercuri, 19/10/2016, 12:29 PM
Felicia
Postări: 1002
Reputație: 49
Mesaj # 4 | 9:01 PM
JocuriTorrent, da, pentru site-urile noi nu se mai elimină automat carantina decât dacă pentru website se achiziționează un pachet premium. În caz contrar, trebuie solicitată eliminarea carantinei prin butonul corespunzător din CP. Analiza se face automat de către sistem, deci rezultatul îl primești pe loc. Așa cum este specificat în articol, algoritmul de evaluare ia în considerare mai mulți factori, deci nu există o ''rețetă'' general valabilă.
În ceea ce privește Căutarea, aceasta funcționează corect. Pentru a căuta informația din câmpul tag-uri, trebuie personalizat formularul de căutare după preferințe. În mod standard caută informațiile din titlu și descriere.

Good things come to those who wait!
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 7:04 AM
Salut,
Pentru a nu deschide un topic nou... am decis să scriu tot aici.

On Topic:
Carantina site-lui meu a fost eliminată, dar eu nu am băgat site-ul în motoarele de căutare deoarece încă am o problemă destul de gravă (cred eu) şi anume funcţia Căutare, n-am găsit nici o soluţie şi unde în altă parte să ma plâng dacă nu aici ! ; )

Tot nu-mi găseşte tagurile puse la jocuri.
Las aici codul de la Căutare şi poate cineva mă ajută... dacă nu trimit mesaj la suport, dar am zis să încerc aici prima dată.

<!-- Mijlocul -->
<div class="left-col"> <!-- <body> --><div style="padding:0 0 5px 0;">$SEARCHFORM$</div><div style="padding:4px 4px 0 4px;"><!--<s5248>-->Rezultate <b>$NUM_SHOWN$</b> din <b>$NUM_ENTRIES$</b> pentru <b>$SEARCH_QUERY$</b> ( secunde)<!--</s>--></div><hr/>
$BODY$<div align="center">$PAGE_SELECTOR$</div><!-- </body> --> </div>

Cred că asta-i codul care trebuie, dar eu nu mă pricep să găsesc problema.

P.S. Tema site-ului a fost pentru Ştirile Site-ului dar eu o folosesc pentru funcţia Director de Fişiere (cred că aici este problema... dar sunt prost şi nu mă pricep.)
Aici este site-ul în caz că e nevoie de el.
http://jocuritorrent.ucoz.ro/

Adăugat (07/11/2016, 1:10 PM)
---------------------------------------------
Încă aștept...

Adăugat (09/11/2016, 8:04 AM)
---------------------------------------------
:`D

Material modificat de JocuriTorrent - Vineri, 04/11/2016, 5:24 AM
bigblog
Postări: 717
Reputație: 39
Mesaj # 6 | 8:12 PM
JocuriTorrent, te rog să ne pui la dispoziție codul formularului de căutare folosit de tine.
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 10:30 AM
Păi am dat, nu-i ăsta ?

<!-- Mijlocul -->
<div class="left-col"> <!-- <body> --><div style="padding:0 0 5px 0;">$SEARCHFORM$</div><div style="padding:4px 4px 0 4px;"><!--<s5248>-->Rezultate <b>$NUM_SHOWN$</b> din <b>$NUM_ENTRIES$</b> pentru <b>$SEARCH_QUERY$</b> ( secunde)<!--</s>--></div><hr/>
$BODY$<div align="center">$PAGE_SELECTOR$</div><!-- </body> --> </div>

Să pun tot ce scrie la modul design ?
Șablonul instalat de mine nu are cod special pentru funcția căutare, cum am zis mai sus... șablonul a fost făcut pentru Știrile Site-ului și eu îl folosesc în modul Director de fișiere, aici cred eu că este problema...dar nu știu ce să schimb.
Material modificat de JocuriTorrent - Joi, 10/11/2016, 10:34 AM
bigblog
Postări: 717
Reputație: 39
Mesaj # 8 | 4:46 PM
JocuriTorrent, acesta este codul paginii de căutare. Noi avem nevoie de codul formularului la care faci referire. Un cod tot trebuie să aibă.
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 4:52 PM
Ok, îmi cer scuze... dar habar n-am unde se află codul formularului, de unde-l iau mai exact?
bigblog
Postări: 717
Reputație: 39
Mesaj # 10 | 4:16 PM
JocuriTorrent, acesta este codul de care avem nevoie: http://take.ms/4KlML
Îl vei găsi, probabil, într-o secțiune globală.

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 5:28 PM
Acesta este oare?Este luat din Paginile Site-ului. :)

Cod
</div>

<div class="search-block">
<form method="post" action="/search/" style="margin: 0;padding: 0;">
<input type="hidden" name="do" value="search"><input type="hidden" name="subaction" value="search" />
<input name="story" type="text" class="form-text" id="story" value="Căutare pe sait" onblur="if(this.value=='' ;) this.value='Căutare pe sait';" onfocus="if(this.value=='Căutare pe sait' ;) this.value='';" title="Apăsați enter" />
<input type="image" src="/images/poisk.jpg" value="Găsește!" border="0" class="form-search" alt="Găsește!">
</form>


P.S... Am făcut și un print pentru că îmi arată emoticoane. (edit: folosind BB-codul CODE nu vor aparea emoticoane)

https://s17.postimg.org/cgl5ukain/Forma.png
Material modificat de JocuriTorrent - Vineri, 11/11/2016, 5:36 PM
bigblog
Postări: 717
Reputație: 39
Mesaj # 12 | 12:50 PM
JocuriTorrent, încearcă să folosești acest cod:

Cod
</div>

<div class="search-block">
<form method="get" action="/search/" style="margin: 0;padding: 0;">
<input name="query-field" type="text" class="form-text" id="story" value="Căutare pe sait" onblur="if(this.value=='' ;) this.value='Căutare pe sait';" onfocus="if(this.value=='Căutare pe sait' ;) this.value='';" title="Apăsați enter" />
<input type="image" src="/images/poisk.jpg" value="Găsește!" border="0" class="sfSbm" alt="Găsește!">
</form>

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
JocuriTorrent
Postări: 10
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 3:35 PM
Nu-mi funcționează.
Trebuie să apară direct? Adică nu trebuie să aștept 10 zile...

https://i.imgsafe.org/71a3f1788a.png

P.S. E ok dacă nu merge... am să pun alt template smile

Ok, deci nu-i de la temă, am schimbat tema și tot nu merge funcția Căutare, ba chiar am pus și una din Setări Standard și tot nu merge. Nu știu ce să fac... adică chiar nu înțeleg care-i problema de nu-mi găsește tagurile...

M-am demoralizat complet. sad
Material modificat de JocuriTorrent - Luni, 14/11/2016, 3:33 PM
JoKeRu
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 14 | 10:59 PM
nu stiu daca mai e de actualitate chestia(acum am vazut ca ultimul post e din 2012) si daca mai e cineva pe aici dar nu stiu unde sa mai psotez.am facut exact cum erau pasii pentru adaugarea domeniului si desi mi-a aparut mesajul ca in 15 minute va fi dosponibil pe noua adresa au trecut mult mai multe ore si nimic.ma paote ajuta cineva?
Felicia
Postări: 1002
Reputație: 49
Mesaj # 15 | 10:01 AM
JoKeRu, lasă și adresa website-ului.
Good things come to those who wait!
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » „indexarea nu este permisă” (după 30 de zile) şi altele
Pagina 1 din 212»
Căutare: