• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Nu mă pot loga
Nu mă pot loga
Cezar
Postări: 47
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 2:05 AM
Am schimbat tema la site şi acum nu-mi mai apare niciunde Login. Ce pot să fac
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 2 | 9:52 PM
Cezar, daca vrei sa iti apara formularul de login, intr-un block pui:

Code
$LOGIN_FORM$


Iar daca vrei butonul de Login pui :
Code
  <div id="usermenu">
                             <!--<s5212>-->Bine aţi venit<!--</s>-->, $USERNAME$!
                             <?if($USER_LOGGED_IN$)?>
                             <a title="Profilul meu" href="$PERSONAL_PAGE_LINK$" class="profile-link"><!--<s5214>-->Profilul meu<!--</s>--></a>
                             <a href="$LOGOUT_LINK$" title="Deconectare" class="logout-link"><!--<s5164>-->Deconectare<!--</s>--></a>
                             <?else?>
                             <a href="$REGISTER_LINK$" title="Înregistrare" class="register-link"><!--<s3089>-->Înregistrare<!--</s>--></a>
                             <a href="$LOGIN_LINK$" title="Logare" class="login-link"><!--<s3087>-->Logare<!--</s>--></a>
                             <?endif?>
                             <?if($RSS_LINK$)?>
                             <a href="$RSS_LINK$" title="RSS" class="rss-link">RSS</a>
                             <?endif?>
                         </div>
                         <div id="usermenu-corner"></div>


Poti modifica codul daca nu vei sa iti apara asa.

filmulde10hd
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 9:43 PM
Bună seara, am și eu o problemă pe contul k3ntmihai@gmail.com după site-ul www.filmulde10.net .
Nu mă mai pot loga cu acel cont. Dacă dau la recuperare parolă, îmi spune că numărul este greșit deși știu clar că nu are cum. Vă rog să mă ajutați, este un cont premium sad
Material modificat de filmulde10hd - Luni, 06/08/2018, 9:46 PM
andreikhf
Postări: 29
Reputație: 1
Mesaj # 4 | 10:30 PM
filmulde10hd, unde nu te poti conecta pe site sau in panoul de control?
filmulde10hd
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 11:07 PM
Citat andreikhf ()
filmulde10hd, unde nu te poti conecta pe site sau in panoul de control?

În uID nu mă pot loga. Nici pe site, nici în control panel sau oricare alt site ucoz. sad

Edit: Am rezolvat problema. Nu știșu de ce dar funcția din noul uID direct de pe site pt recuperare parolă nu merge. Ar trebuie să le actualizați, destul de multe bug-uri mai ales în CP cel nou..
Rezolvarea a fost să urmez link-ul cel vechi https://guid.uid.me/remind , doar așa am putut primi o parolă nouă.
Mulțumesc celor care s-au deranjat să-mi răspundă.
Material modificat de filmulde10hd - Marţi, 07/08/2018, 3:20 AM
Felicia
Postări: 1239
Reputație: 54
Mesaj # 6 | 7:20 AM
filmulde10hd, https://uid.me/remind_pass este complet funcțional.
Good things come to those who wait!
filmulde10hd
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 3:58 PM
Citat Felicia ()
https://uid.me/remind_pass este complet funcțional.

la mine nici în momentul respectiv nu merge. Spune că, răspunsul la întrebarea secretă (adica nr de tel) este greșit. Probabil o fi și din cauză că eu mi-am schimbat provideru de internet, deci și ip-ul, dar nu înteleg de ce pe cel vechi funcționează. În fine, e bine că totul s a rezolvat într-un final.
Felicia
Postări: 1239
Reputație: 54
Mesaj # 8 | 9:38 AM
filmulde10hd, smile înseamnă că răspunsul la întrebarea secretă pe care-l introduci este greșit, nu are legătură cu IP/provider - încearcă să introduci numărul în format internațional, fără + sau alte caractere suplimentare. Formularul funcționează corect.
Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 4:17 PM
Citat Felicia ()
înseamnă că răspunsul la întrebarea secretă pe care-l introduci este greșit,

numărul l-am introdus corect în format internațional. Pe varianta veche aceleași informații am introdus și a mers. În fine, acum că tot suntem aici, am și eu o întrebare. Aș putea crea mai multe module tags? Adica să rămână cel principal , iar celălat vreau să fac ceva gen, pt actorii din filme dar să fie legat de taguri, să arate filmele cu actorii respectivi. Sau există o altă variantă? Și aș mai avea un script care este php, dar n`am găsit nimic, acesta cu următorul episod, anterior.. link: https://www.screencast.com/t/Khmi6Cno
aveți vreo idee?
Mulțumesc.
Material modificat de K3nT - Miercuri, 08/08/2018, 4:24 PM
Felicia
Postări: 1239
Reputație: 54
Mesaj # 10 | 9:20 PM
K3nT, nu prea am înțeles partea cu tag ce anume dorești ... dacă te referi strict la un modul, atunci nu, același modul nu poate fi instalat de mai multe ori pe site, concomitent.
Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 11:20 PM
Citat Felicia ()
nu prea am înțeles partea cu tag ce anume dorești

Mă refer că pe lângă tag-urile normale, doresc să creez o formă cu actorii din filme. Respectiv, când dă pe un nume (actor) să-l ducă la căutare și să-i arate filmele cu respectivul actor. M-am tot gândit și nu am nici`o idee. Iar dacă aș face la tag asta, să pun actorii în loc de nume film etc, nu știu dacă mă găseste ok în căutări..
Material modificat de K3nT - Luni, 13/08/2018, 11:21 PM
Felicia
Postări: 1239
Reputație: 54
Mesaj # 12 | 4:45 PM
Prin instrumentele standard, nu, dar ar fi posibil cu ajutorul scripturilor terțe
Good things come to those who wait!
K3nT
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 8:53 PM
Citat Felicia ()
Prin instrumentele standard, nu, dar ar fi posibil cu ajutorul scripturilor terțe

Dacă tot ai o idee, se poate ceva mai detaliat te rog?
Eu am în continuare problemă la căutari. Și mi-am dat seama că nu e de la forma de căutare. Pur și simplu nu vrea să caute pe modulul publ , respectiv seriale. sad
Mulțumesc.
Material modificat de K3nT - Joi, 16/08/2018, 8:54 PM
Felicia
Postări: 1239
Reputație: 54
Mesaj # 14 | 8:32 AM
K3nT, se va realiza o indexare manuală a site-ului - te voi anunța când aceasta va fi finalizată, pentru a putea verifica dacă situația persistă.
Good things come to those who wait!
alin00co
Postări: 4
Reputație: 0
Mesaj # 15 | 6:10 PM
Buna ziua,
Nu ma pot loga in Control Panel pe site ( www.rogsm.com ) prin uID, nici parola nu o pot recupera. Zice ca numarul este incorect, am incercat si varianta internationala la numar ex.: 0040, +4, fara prefix, nimic nu merge. Parola nu am modificat. Nici aici pe forum nu am putut sa ma loghez decat prin facebook. Se cunoaste situatia?
Multumesc
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Chestiuni generale » Nu mă pot loga
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: