Mesaj # 1 | 10:24 PM
ŞTERGEREA UNUI WEBSITE

Un website poate fi șters din cadrul Panoului de Control. Îndepărtarea unui website reprezintă ștergerea completă a site-ului, împreună cu toate intrările şi fișierele din cadrul acestuia. După ce ați solicitat ștergerea website-ului, nu veți mai putea să vă autentificați în Panoul de Control cu utilizatorul şi parola curentă.
1. Înainte de a șterge un website asigurați-vă că nu veți mai avea nevoie de conținutul său. Dați click pe link-ul "Ștergere website" din cadrul paginii principale a Panoului de Control
2. Introduce-ţi parola şi răspunsul la întrebarea secretă în formularul care va apărea
3. Dacă ați scris greșit parola sau răspunsul la întrebarea secretă, sistemul nu vă va permite ștergerea website-ului dvs
După ce ați șters website-ul, veți fi redirecționat în mod automat către pagina principală uCoz - http://www.ucoz.ro/



  • Nu recomandăm ștergerea website-ului dacă ceva nu a mers așa cum v-ați dorit dvs în procesul de creare. Este posibil să ștergeți toate modificările efectuate în design-ul website-ului prin intermediul: Panoul de Control -> Setări -> Setări Standard -> Selectează design. Este posibilă golirea conţinutului modulului prin dezinstalarea/instalarea acestuia.

  • În cazul în care uitați răspunsul la întrebarea secretă, mergeți la Panoul de Control -> Setări -> Setări Standard. Bifați opțiunea "Website-ul este temporar închis". Acest lucru înseamnă că website-ul va fi închis pentru vizitatori şi va fi șters în 40 de zile.


Good things come to those who wait!