Pagina 1 din 212»
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Background la fiecare Toic
Background la fiecare Toic
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 1:29 PM
Creeand mai multe teme de discutii pe forum as vrea sa fac si ceva placut ochiului , mi-as dori sa creez cateva Topic dau un exemplu : Animale , masini , sport e.t.c ... as vrea ca atunci cand intri in pagina unde scrie Animale ca sa pot pune fundal o poza cu-n animal , la masini co masina la sport cu sport . Se poate ???
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 2 | 8:26 PM
AdrianD, permite folosirea tag-urilor HTML în mesajele de pe forum pentru grupul tău de utilizator.

La sfarsitul fiecarui topic adaugă următorul cod:

Cod
<style type="text/css">body {background: url('IMAGE_URL') no-repeat fixed 100% !important;}</style>


unde înlocuieşti IMAGE_URL cu linkul imaginii dorite pentru fundalul temei de discuţie.

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 5:38 PM
bigblog,
codul :
Cod
<style type="text/css">body {background: url('IMAGE_URL') no-repeat fixed 100% !important;}</style>
il bag cumva in Aspectu intrarilor forum ? sau unde mai exact ?
Material modificat de AdrianD - Joi, 02/04/2015, 5:39 PM
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 4 | 10:43 PM
AdrianD, în textul temei de discuţie.
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 1:08 PM
bigblog, cumva in Imagine bagat acest link ? ca ceva nu inteleg cum tebuie facut sa-mi i-asa
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 6 | 4:31 PM
AdrianD, nu stiu cum sa iti explic mai pe inteles. Inserezi acest cod la sfarsitul mesajului:

Cod
<style type="text/css">body {background: url('IMAGE_URL') no-repeat fixed 100% !important;}</style>


Deci asa:

<style type="text/css">body {background: url('IMAGE_URL') no-repeat fixed 100% !important;}</style>

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 7 | 3:43 PM
bigblog, de iesit mi-a iesit dar nu ceea ce vroiam eu , imaginea imi apare in mesaj , eu unu doream sa-mi apara pe fundal ( mai pe romaneste : cand intri pe Forum , ai tot felul de Topic cu fundal negru , eu vreau cand dai pe Fotbal sa ti se schimbe aceea imagine din negru sa-mi apara o mingie de fotbal ) Asta mi-as dori eu.
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 8 | 4:21 PM
AdrianD, re-aplica modificarile si mentioneaza link-ul site-ului (preferabil linkul temei de discutie in care ai facut modificarile).
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 9 | 1:19 PM
bigblog, uite
Cod
http://reelax-time.ucoz.ro/forum/2-9-1
e faina si asa dar mi-as fi dorit sa apara cescuta aia de cafea mare in spatele scrisului si indiferent cat s-ar fi scris in acel topic cand omu dadae in jos sa se vada aceea ceasca de cafea . Nu stiu daca ma intelegi exact cum mi-as dori eu.
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 10 | 2:25 PM
AdrianD, în primul rând nu ai activat permisiunea de a folosi tag-uri HTML în mesaje (Panoul de control » Utilizatori » Stabileşte permisiunile pentru toate grupurile » Forum).

În al doilea rând, ai inserat un cod BB în locul textului IMAGE_URL. Trebuie să inserezi linkul imaginii, nu codul BB al acesteia.

În al treilea rând, cu o poză atât de mică poţi fi sigur că nu va arăta bine.

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 7:31 PM
bigblog, multumesc frumos , cred ca am reusit in mare parte ceea ce doream dar acu mai am de facut o singura chestie si daca vrei sa ma ajuti pana la final binenteles : cum fac acele chenare : transparente...??sa se poate vedea imaginea
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 12 | 9:25 PM
AdrianD, inlocuiesti randul 216. cu acesta:

Cod
.gTable {background:#000000;border-bottom:2px solid #F06320;opacity: .8;}

Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 13 | 9:50 PM
bigblog, E vorba de randu 216 de la Stilu foii ( CSS ) ?
bigblog
Postări: 724
Reputație: 39
Mesaj # 14 | 10:48 PM
AdrianD, scuze, da, am uitat sa mentionez.
Creează ceva bun, ceva captivant, atractiv și interesant.
AdrianD
Postări: 17
Reputație: 0
Mesaj # 15 | 10:56 AM
bigblog, am inlocuit codul dar nu mi-au disparut acele chenare negeu unde este scrisu ( si unde scrii ) uite...
Cod
http://reelax-time.ucoz.ro/forum/2-9-1
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Background la fiecare Toic
Pagina 1 din 212»
Căutare: